Download FileFront.cfg
Download Dump.Ro
Pluginuri:
Comenzi:
Chat:
Consola:
Din joc:
Informatii:
-Este un addons pentru serverele publice.
-Nu contine Buguri si/sau erori (in caz ca sunt anuntatima)
-Este un addons NO-LAG (am avut 20 de jcuatori Max 25-30 ms si nu am un calculator foarte bun)
-Sunt
undele pluginuri care contin un link catre noi, daca doriti a stergeti
link-ul vam pus in folderul scripting .sma -ul la pluginurle cu reclama
*********** Sa va fie de folos HF & GL ***********
Download Dump.Ro
Pluginuri:
Cod: |
amx.amxx amx_chat.amxx amx_cmd.amxx amx_slots.amxx amx_vote.amxx antiflood.amxx ghostchat.amxx mapchooser.amxx nextmap.amxx restmenu.amxx showndead_bug_fix.amxx ;Nu lasa jucaotri sa intre vii intr-o echipa stats.amxx ;Statistici ca /rank /top10 /stastme streak.amxx ;Mesaje HUD ca MultiKill, First Blood etc. timeleft.amxx util_cmd.amxx ;Comenzi pentru admin warmup_round.amxx ;Runda de incalzire 60 secunde message_shower.amxx ;mesaje in chat C4.amxx ;Arata cat timp mai e pana explodeaza bomba advanced_slowmo.amxx ;Cand dai HeadShot arata cu incetinitoru cum cade jucatorul amx_banss.amxx ;Dai ban + poza amx_llama.amxx ;Dai llama unui jucator, nu va mai putea vorbi amx_show_ip.amxx ;vezi ip-ul tututor jucatorilor de pe sevrer + mesaj la conectare anti_say.amxx ;Detecteaza niste mesaje scrise de codati in chat si ii baneaza perm_hud_message.amxx ;arata un mesaj permanent in hud cu 2 reguli + un link catre noi ptb_ro.amxx ;Echilibreaza echipele bullet_damage.amxx ;Iti arata cati damage iai facut jucatorului ultimate_female_sounds.amxx ;Sunete de MultiKill, Domaining cu voce de femeie (pentru asta trebuie folderul sound) knife_duel.amxx ;Cand mai sunt 2 jcuatori, 1 ct 1 tero se pot duela cu knife last_maps.amxx ;vezi ultimele harti jucate pe server join_connect_rank.amxx ;cand se conecteaza cineva apare pe hud numele lui si rankul lag.amxx ;Scade lagul hpk.amxx ;Da kick jucatorilor cu ping mai mare de 130 imessage.amxx ;mesaje tip HUD admin_supliment.amxx ;Comenzi rapide din chat |
Comenzi:
Chat:
/kick nume /ban nume durata motiv /slap nume /slay nume /rank /top15 /harti |
Consola:
amx_llama nume amx_unllama nume amx_banss nume durata motiv amx_showip - vezi ip-urile jucatorilor |
Din joc:
Cand mai sunt 1 ct si 1 T dai cu knife de 2 ori de perete pentru un duel de cutite |
Informatii:
-Este un addons pentru serverele publice.
-Nu contine Buguri si/sau erori (in caz ca sunt anuntatima)
-Este un addons NO-LAG (am avut 20 de jcuatori Max 25-30 ms si nu am un calculator foarte bun)
-Sunt
undele pluginuri care contin un link catre noi, daca doriti a stergeti
link-ul vam pus in folderul scripting .sma -ul la pluginurle cu reclama
*********** Sa va fie de folos HF & GL ***********